Ondervorsten

In een bosrijk gebied woonachtig? Vaak een groen dak met mos en alg? Wij verkopen hiervoor een praktische oplossing. 

Koperen ondervorsten zijn ontwikkeld als mos- en algbestrijder op daken. De koperrol is aan te brengen onder de nokvorst en geschikt voor alle soorten dakpannen. Koperionen zijn bewezen als bestrijder van mos en alg. Door regenval op de koperen uitstekende delen van de ondervorst worden de koperionen met het regenwater verspreid over het dak en gaan de aangroei van mos en alg tegen.

Uw dak blijft mooi schoon zonder gebruik te hoeven maken van een dakreiniger of schoonmaakmiddelen. De koperen ondervorsten zijn ook geschikt als actieve mos- en algbestrijder voor reeds bevuilde daken. De koperionen hebben dan ongeveer een jaar nodig om de reeds aanwezige mos en alg aangroei te bestrijden.

De ondervorst rollen zijn zelfklevend en zowel door een aannemer als zelf aan te brengen. Koper mag als duurzaam bouwmateriaal gebruikt worden, net als bv dakgoot of nokvorst. Meer informatie hierover is te vinden op: https://www.duurzaambouwmetaal.nl/

De rollen zijn 5 meter lang en kosten €13,50 exclusief btw (16,34 inclusief btw) per meter. Voor grotere hoeveelheden meer dan 50 meter graag contact opnemen voor een prijsafspraak voor grote afnemers.

Voor een vrijblijvende prijs opgave kunt u contact met ons opnemen, klik hier

Reacties zijn gesloten.